Ostoehdot

Hinnat
Hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24 % Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin arvonlisäveron tai voimakkaiden valuuttamuutosten yhteydessä. Tilaushetkellä voimassa olevat hinnat ovat voimassa myös toimitushetkellä.

Klarna checkout

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun. Tämä maksuratkaisu on nimeltään Klarna Checkout.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Luottotietoja ei koskaan oteta suoraan Klarna Checkoutissa, mutta tarvittaessa valitsemasi maksutavan mukaan. Klarnan ottamat luottotiedot eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi. Kun sinut on tunnistettu, Klarna Checkout näyttää, mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissäsi. Maksuvaihtoehdoksi on esivalittu lasku, mutta voit tietysti valita vapaasti jonkin muun vaihtoehdon, kuten suoran pankkimaksun tai korttimaksun.

Luotonantaja Klarna Tilissä on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@klarna.fi tai soittamalla numeroon 09- 42599771.

Yleiset ehdot löydät täältä. Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Toimitus

Toimitukset Suomen sisällä hoitaa Posti tai matkahuolto.

Pienemmät ja kevyemmät lähetykset lähetetään postitse.
Normaalisti tilauksesi toimitetaan meiltä 1-4 arkipäivän kuluessa.

Jos tuotettasi ei ole varastossa, sinulle ilmoitetaan ja sinulla on täysi oikeus peruuttaa tuote, jos toimitusaika on mielestäsi liian pitkä.

Tuotteet kuuluvat Westfixille, kunnes koko maksu on suoritettu.

Toimituskulut lisätään aina.

Toimitukset ulkomaille
Kaikki ulkomaille lähetettävät tilaukset on maksettava etukäteen, lähetämme maksutiedot sähköpostitse, kun olemme rekisteröineet tilauksen.

Tilatut tuotteet
Kaikki tilaukset ovat sitovia, tarkista tilauksesi, jotta virheitä ei tapahdu.

maksu

Kaikki maksu suoritetaan Klarnalla tai postitse, vaihtoehtoinen ennakkomaksu, ellei toisin sovita.

Kuljetusvauriot
Kuljetusvauriosta tulee ilmoittaa asiasta välittömästi liikkeellelaskijalle (Postenille tai kuljetusyhtiölle).

Takuu ja reklamaatio

Kaikki reklamaatiot lähetetään osoitteeseen:

Westfix
Silverbergintie 23
66200 Korsnäs
FINLAND

Reklamaatioiden yhteydessä on syytä huomata:

Jos olet saanut viallisen tuotteen tai väärän tavaran pyydämme, että otat välittömästi yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla meille ! Kuvaile ongelma mahdollisimman perusteellisesti. Ellemme pysty korjaamaan ongelmaa, saat luonnollisesti tilalle uuden, virheettömän tuotteen. Reklamaation sinun tulee laatia meiltä saamiesi ohjeiden mukaan. Mikäli toimitamme uuden tuotteen, palautamme mahdolliset rahtikulut 14 päivän kuluessa siitä päivästä kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Tuotteen palautus meille ja rahan palautus asiakkaalle tulee tapahtua ilman turhia viiveitä.

Palautus & vaihto

Tuotteissamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus laskettuna tuotteen vastaanottohetkestä. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Yksi ehto on kuitenkin, että tuote on olennaisesti muuttumattomassa kunnossa. Jos olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä tavalla, joka ei ole sen tutkimisen kannalta tarpeellista, voimme tehdä hinnan alennuksen, joka on suhteessa tuotteen arvon alenemiseen.

Westfix tulee vahvistaa, että palautus on sallittu ja että peruuttamisaika ei ole kulunut ennen kuin tavarat palautetaan. Asiakas vastaa palautuskuluista Postenin postimaksutaulukon mukaisesti ja vastaa tuotteesta siihen asti, kunnes se on saapunut meille. Palautuksia ei voi lähettää postiennakolla.

Palautuksen mukana tarvitsemme seuraavat tiedot: Nimesi, asiakasnumerosi tai laskun numeron, tuotetiedot (tuotteen nimi ja tuotenumero) siitä tuotteesta, johon haluat vaihtaa palauttamasi tuotteen tai tilinumeron, johon voimme maksaa hyvitysmaksun. Asiakaspalveluamme parantaaksemme pyydämme sinua myös ystävällisesti kertomaan tuotteen palauttamisen syyn. Paketoi tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa ja lähetyksessä käytettyyn suojapakkaukseen.

Ota aina yhteyttä Westfixiin ennen kuin lähetät paketin takaisin!

Puh: 050-369 6393

Voit palauttaa tuotteen palautusosoitteeseemme:

Westfix

Silverbergintie 23
66200 Korsnäs
FINLAND

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.