Etusivu

RÄTTIKATOT
Myymme ja asennamme rättikattoja kaikkiin merkkeihin ja malleihin, ei vain vanhoja yhdysvaltalaisia ​​autoja, vaan myös uusia eurooppalaisia ​​ja japanilaisia ​​autoja.
VINYYLIKATOT
Valmis ommeltu vinyylikattoja on saatavana lähes kaikkiin yhdysvaltalaisiin autoihin useissa eri alkuperäisissä väreissä.
AUTOMATOT
Valikoimasta löytyy yli 200 alkuperäistä väriä kahdeksassa eri materiaalissa.
ISTUINTEN VERHOILUT
Korjaamme ja ompelemme uudet verhoilut kaikkiin autoihin, vanhoihin ja uusiin.
OVIPAHVIT
Myymme monien yhdysvaltalaisten autojen ovipahveja valmiiksi asenettuna laudoilla tai muovatulla muovilla.
SISÄKATOT
Myymme valmiita sisäkattoja useimpiin amerikkalaisiin autoihin.
SUOJAMATOT
Myymme suojamatot kaikkiin amerikkalaisautoihin.
TAVARATILAN MATOT
Meillä on suurin osa väreistä varastossa meidän verkkokaupassa.
KUMILISTAT
Myymme kumilistat useimpiin amerikkalaisiin autoihin.
VENEKUOMUT & VENETYYNYT & VENEMATOT
Korjaamme tai valmistamme veneiden kuomuja ja tyynyjä sekä mattoja asiakkaan toiveiden mukaan.
VENEKUOMUPESU
Onko venekuomusi tullut likaiseksi tai homeiseksi voimme auttaa sinua pesemällä sen ja kyllästää sen murto-osaan hinnasta uuden kuomun hinnasta.
SUOJAPEITTEET
Meiltä löytyy suojapeitteitä erilaisiin automalleihin sekä moottoripyöriin, mönkijöihin, vesiskoottereihin ja moottorikelkkoihin.
Previous slide
Next slide

Tervetuloa Westfixiin Korsnäsin Auto- & Veneverhoomoon

Westfix on kokonainen autojen ja veneiden sisustussuunnitteluyritys, joka korjaa useimmat asiat autosi tai veneesi sisustukseen. Olemme toimineet alalla yli 30 vuoden ajan, ja meillä on laaja kokemus kaikista sisustussuunnittelutöistä, jotka liittyvät autoihin, veneisiin, kuorma-autoihin, lentokoneisiin, huonekaluihin, mattoihin, aurinkosuojaimiin, suojapeitteisiin, ravintoloihin, hierontapenkkeihin, moottoripyöriin jne. Meillä on myös verkkokauppa, josta löydät automatot, rättikatot, suojapeitteet valmiiksi ommellut sisustukset jne.

AUTOT

Me korjaamme ja ompelemme kaikki autot sisäpuolelta, niin isot kuin pienetkin sekä myös uudet ja vanhat, alkuperäiset tai Customoidut.

Korjaamme kaikki kuluneista penkeistä koko sisustaan. Jos on tarvetta, voidaan hoitaa rungon hiekkapuhallus ja maalaus, teemme myös uudet pehmusteet ja ompelemme uuden sisäverhoilun, jos on tarvetta. Moniin tavallisiin USAn autoihin löytyy valmiiksi ommeltu istuinpäälliset, sisäkatot, ovenpahvit, matot, vinyylikatot, rättikatot yms. löytyy meidän verkkokaupasta.

Ja tietysti autamme myös niiden asennuksessa, jos tarvitse!

Jos nahkasisustus autossasi on kulunut, maalaamme sen erikoisella nahkavärillä, jota me itse sekoitamme oikeaan väriin.

VENEET

Me hoidamme sisutuksen sinun veneellesi ja kaikkiin venekuomuihin. Kaikki korjauksesta pesuihin ja kyllästämiseen, myös jopa aivan uudet räätälin ompelemat kuomut uusilla kaarilla ja kiinnikkeillä.

Teemme uudet venetyynyt penkkeihin, liimaamme pintamattoja ja reunaompelemme veneen matot yms..

Botnia Marinin luottamuksesta ollaan saatu ommella Targa-mallien venekuomut jo 20 vuoden ajan.

ERIKOISTYÖT

Nahkahuonekalujen ja nahkaverhoilujen korjaus ja maalaus

Korjaamme ja maalaamme autojen nahkahuonekaluja ja nahkaverhoiluja. Käytämme erikoisnahkaväriä joka voidaan sekoittaa oikeaan värisävyyn niin että tarvitsemme vain vaihtaa huonokuntoinen osa ja maalata sen jälkeen oikean väriseksi.
Valmistaa räätälöityjä suojaimia ja suojapeitteitä kaikkeen, mukaan lukien verhot ja vastaavat. Teemme tasosuojat ja kuomut pienemmiksi kuorma-autoiksi ja perävaunuiksi telineillä tai ilman.
Vaihdamme myös: Moottorikelkan istuimet, moottoripyörän istuimet, traktorin istuimet, linja-auton istuimet, kuorma-autojen sisätilat, taksit, lentokoneen istuimet, huonekalut, ravintolakalusteet, toimistokalusteet, hierontapenkit, hyppypatjat jne.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.