Köpvillkor

Priser
Priserna är i euro och är inklusive moms på 24 % . Vi förbehåller oss rätten till prisändring vid eventuell moms eller kraftiga valutaförändringar. Priser som gäller vid beställningstillfället gäller även vid leveranstillfället.

Klarna checkout

I samarbete med Klarna erbjuder vi betalning mot faktura, kort och direktbetalning. Denna betalningslösning heter Klarna Checkout.

Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. 

Betalningen förmedlas av Klarna AB (affärs ID SE556737-0431). Om du har några frågor angående din betalning, vänligen kontakta kundservice@klarna.fi eller ring 09- 42599771.

Du hittar de allmänna villkoren här. Du kan hitta vanligt europeisk konsumentinformation här.

Leverans

Leveranser inom Finland sker med Posti eller matkahuolto.

Mindre och lättare försändelser skickas med posten.
Normalt levereras din beställning inom 1-4 arbetsdagar från oss.

Finns inte din vara i lager meddelas du och har all rätt att avbeställa din vara om du tycker leveranstiden är för lång.

Produkterna tillhör Westfix tills full betalning erlagts.

Fraktkostnader tillkommer alltid.

Utrikesleveranser
Alla order som ska skickas utomlands ska förskottsbetalas, vi skickar betalningsinformation via epost när vi har registrerat ordern. 

Beställda produkter
Alla beställningar är bindande, vänligen kontrollera er beställning så att misstag inte kan uppstå.

Betalning

All betalning sker med Klarna, eller postförskott, alternativ förskottsbetalning om inte annat avtalats.

Transportskador
Vid transportskada, skall du omedelbart anmäla detta utan dröjsmål till utlämnaren (Posten eller transportbolaget).

Garanti och reklamation

Adress för reklamation:

Westfix
Silverbergsvägen 23
66200 Korsnäs
FINLAND

Vid reklamation gäller:

Om du har fått en defekt eller felexpedierad vara ber vi dig att omgående kontakta oss per telefon eller epost! Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss. Om vi företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation återbetalas eventuella fraktkostnader inom 14 dagar från den dag vi mottagit den reklamerade varan. Retur av vara samt återbetalning ska ske utan onödigt dröjsmål. 

Ångerätt:

Som privat kund (gäller ej företag) har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. En förutsättning är dock att varan är i ett väsentligen oförändrat skick. Om du har använt varan eller hanterat den på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den kan vi komma att göra ett prisavdrag som står i proportion till varans värdeminskning. 

Westfix skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Kunden står för returkostnad enligt Postens portotabell och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda. Returer får inte skickas som postförskott.

Bifoga till returen följande uppgifter: ditt namn, kundnummer eller fakturanummer, produkt (namn och produktnr) som du vill ha i stället eller kontonummer för krediteringen samt information om orsaken som förorsakade returneringen.

Tag alltid kontakt till Westfix före du skickar tillbaka paketet!

Tel: 050-369 6393

Paketet bör postas till:

Westfix

Silverbergsvägen 23
66200 Korsnäs
FINLAND

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.